2017. május 22., hétfő

Várjuk a csodát! Part five

A hét nem múlhat el Wonder Woman helyzetjelentés nélkül. Ha másra nem biztos, de erre igenis szakítok időt. Hiszen már csak két hét van hátra a premierig, és a blockbuster filmekhez híven, ezen mozinak is most, az utolsó napokban kezdődött meg a hírverése. Tartalmak terén elláttak minket szépen, főleg az utóbbi két-három napban, de erre részletesebben ki fogok térni.


Változatlan helyzet
Mi mással kezdeném a sort, mint a #wonderwednesday-jel. Az este struktúrája a szokott módon nézett ki: először megjelent két nyereményjáték. Az egyik továbbra is a Fandango által felajánlott 5 darab jegy a premierre, a másik pedig egy Wonder Woman-es cipőre vonatkozott. Ez majdnem olyan volt, mint annak idején az ágyneműs nyereményjáték. 


Viszont jöttek ki új poszterek, valamint az első videó a forgatásról, egy híres youtuber család jóvoltából. A héten volt a kínai premier is, amelyről ugyancsak esett néhány szó az "ünnepnap" kapcsán, viszont azon videók többsége már nem elérhető sajnos. Térjünk is át, a hét későbbi felére, ami nagyon érdekesre sikerült.

Sok-sok újdonság és jó hír
Ha maga a Wonder Wednesday nem volt kiemelkedő esemény, jó szokásához híven, a hét további része rengeteg meglepetést tartogatott. Feloldották a véleményezési embargó egy részét, így a kritikusok nyíltabban, ám szigorú kereket között kifejthették véleményüket pár szóban a filmről. És a többség nagyon pozitívan reagált. Ugyan a teljes titoktartás megszűnésére még várni kell, de előjött néhány olyan megjegyzés, ahol csak a film végét sérelmezték. Valószínűleg az nem lehet olyan könnyedebb hangvételű, mint az addig lefolyt események, de majd meglátjuk. Mindenesetre ez már biztató jel. Ezen hírek alapján új számítások kerültek napvilágra az első heti bevételekről is. Ugyan ez egy kicsit elrugaszkodottnak tűnik, lévén női főszereplős, ráadásul szuperhősös film, azokról pedig eddig nem túl sok jót lehetett mondani. Viszont az biztos, hogy az eddigi 65 milliós bevételnél több lehet ilyen hírverések közepette.


A héten rengeteg új kép jött ki, amiket megpróbáltam tömöríteni a blogom facebook oldalán is, így megtalálhatjátok őket itt és itt. A beinduló gépezetnek hála egy (a kínai premieren debütáló) nemzetközi előzetes mellett hét rövid filmrészlet is felkerült pénteken (Tréning, Kém, Add oda, Még valami?, Rossz ötlet, Népnevelde a raktárban, Mi vagy te?). De mindezeken felül találhattok interjúkat a színészekkel, a rendezővel, valamint a producerrel is. Végre kaptunk Így készül... részt is, valamint a minap Q&A beszélgetés volt Patty Jenkins-el, a rendezővel egy youtuber gálán, ma pedig a Facebook-on lehetett élőben kérdezni a stábtól, amit láthattunk a Collider.com-nak köszönhetően.

A vadonatúj poszter
Szóval lassan, de biztosan a finish-be érünk, ami azt jelenti, hogy én már csak a jövőheti történéseket fogom összefoglalni a film kapcsán, hiszen az azt követő héten már itt a premier. Én már alig várom.


Egy kis gyűjtő videó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése