2017. május 6., szombat

Várjuk a csodát! Part three


Egy újabb hét, egy újabb #wonderwednesday. Ami azt jelenti, hogy már csak négy hét van hátra a premierig, amin nagy valószínűséggel ott leszek, mert nem bírnám ki, hogy ne lássam azonnal, mit alkotott a DC eme remek alapanyagból. De térjünk vissza a heti témára. És milyen volt a szerda? Érdekes, akárcsak a hét (jó és rossz értelemben véve). És még nincs vége.

Egy sikeres szerda?

A filmet váró frusztrált rajongók hetek óta várták már, hogy végre valami normális tartalmat kapjanak, ne csak a nyereményjátékokat. Jelentem, panaszaik meghallgatottak, a marketing gépezet beindult. Felemás sikerekkel. 

Az eheti szerda először tartogatott a WW-nap követői számára újdonságot. Természetesen, jó szokáshoz híven, megint kaptunk forgatási képeket (UGYAN AZOKAT, MINT EDDIG!!!!), de szerencsére megjelentek a legújabb újságcikkek, egy vadonatúj poszter és egy ropogós mini-előzetes (1 perces trailer). Emellett beharangozták, hogy vasárnap (legalábbis magyar idő szerint) láthatjuk Chris Pine-t a Saturday Night Live című szórakoztatóműsor vendégeként (nem értem, Gal Gadotot miért nem). Gal is bejelentette a magáét: keresi új öribariját egy jótékonysági nyereményjáték keretei között, ahol egy hátrányos helyzetben lévő fiatalokkal dolgozó iskolát lehet támogatni. Hmmm...Várjunk csak. Nyereményjáték?



Jól olvastátok. Ismét kaptunk nyereményjátékot, csak most az eddigiekkel ellentétben van is értelmük. Na jó, van azért itt egy olaszországi körút, ahol a Themyscira-n játszódó jeleneteket vették fel, és ami ugyancsak értékes ajándék. Értékesebb mint az ágynemű vagy a poszter. Visszatérve az elejére, ezen kívül a már említett jótékonysági nyereményjáték során pontokat lehet gyűjteni a befizetett adományokkal egyenes arányosságban, ami közelebb visz ahhoz, hogy részt vehess a vörös szőnyeges premieren a film szereplőivel. Emellett egy másik játék során öt darab jegyet lehet nyerni a film premiervetítésére. Mint mindig, sajnos kiderült, ezt felénk biztos nem lehet megnyerni. A szokásos feltételek uralkodnak a contest-ek felett. Én előre is gratulálok a szerencséseknek, bármelyiken vesznek részt 😉😃

Megcsömörlök
Hogy ne csak áradozzak a promócióról, közelebbről is szemügyre kell venni, mi folyik a DC/WB háza táján. Egyrészről nagyon jó, hogy új előzetesek jelentek meg. Másrészről ott a nagy DE: három TV spot (30 másodperces ízelítők) és három mini előzetes egymás után már egy kicsit sok. Plusz tegnap Chris jóvoltából megérkezett az első majdnem 50 másodperces részlet a filmből. Mint mondtam, nem kell túlzásba vinni. Nincs szükség minden nap újabb előzetesre. Azokat le lehetne váltani valami mással, mondjuk így készült, vagy bemutatjuk ezt és ezt a karaktert. De lehetőleg olyan jeleneteket tartalmazva, amik nem erősen spoileresek vagy egy részüket már láttuk, csak tovább mutatják őket. Teljesen megértem, hogy a rajongók a nyakukon voltak a hiányzó előzetesek miatt, viszont nem kell rögtön kiteregetni a lapjainkat. Én azzal is teljesen megelégedtem volna, ha csak minden másnap illetve harmadnap van újdonság. Ám ez jelen formájában elég kockázatos, már csak a főgonosz megjelenítése miatt. Meg azt sem akarom, hogy úgy járjak, mint az első Galaxis Őrzőivel, amikor minden TV spotot és jelenetet megnéztem, aztán azt vártam a moziban, mikor lesz egy-egy jelenet. A lényeg, hogy lassításra lenne szüksége ezen a téren. 

Jó pont, hogy Chris Pine is bejelentette saját nyereményjátékát tv-s szereplései mellett. Gal Gadot-hoz hasonlóan, jótékonykodásról van szó ugyan azokkal a feltételekkel, csak rajta keresztül egy egészségközpontot lehet támogatni. Akárcsak kolléganőjénél, itt is azt mondom, hogy érdemes adakozni. Van aki egyébként nem tenné meg, de így nagyobb az esélye, hogy megteszi. Már csak ezért is megérte kiírni ezeket a lehetőségeket. 

De ott az új reklámozási felület, ami mellett senki sem ment el jó szájízzel. Ez pedig a ThinkThin féle diétás termékek palettája. Gyerekek, nemá!!!!!! Ki volt az az észkombájn, aki szerint ez jó ötlet? Kell a pénz, addig rendben, de ez azért mégiscsak átlépett egy határt. Szerintük ez milyen képet fog majd sugallni a kislányoknak? De nem csak a kislányoknak, hanem egyébként is. Én a PR-os helyében nagyon gyorsan próbálnám ezt kompenzálni, akármennyi pénz jön be belőle pluszban.

A másik nagy kedvencem is előjött újra. Wonder Woman nem hitelesen van ábrázolva a filmben. Eddig a színésznő megkapta azt, hogy nem elég formás a szerepre. Viszont pár hónappal ezelőtt felböffent egy agytrösztnek a fejében, hogy miért nem szőrös a hónalja. És komolyan, ez egy hír volt akkoriban! Ha jól emlékszem, márciusban volt, amikor kijött a végső előzetes, egy zseni pedig szó szerint képkockáról képkockára végignézte az egészet, majd ezt a megállapítást tette, amellett, hogy nagyon észrevehető módon digitalizálták újra a szóban forgó kényes helyet. Most, amikor kijöttek a friss TV spotok, újra napirendre került a téma, és nyugtázták, továbbra sincsen szőrzet az adott helyen valamint javítottak a photoshop-on. aevbuiaerhvae ceohgvbq *fejét a klaviatúrába veri* Én erre már nem tudok mit mondani. Egészségére és jobbulást!

Én ezt a jelenetet várom 😉😄
Észrevettem az előzetesekkel kapcsolatban, hogy milyen látványosan kerülik a romantikus szál belecsempészését. Általában a harcjelenetekre fókuszálnak és ez nem feltétlenül rossz, de nem is mutat sok jót az érzelmesebb lelkületű emberek felé. Nekik is kellene egy kicsit kedvezni, ha már annyira szeretnek trailereket vágni. Valamint, ahogy azt fentebb említettem, furcsa, hogy Gal Gadot nem igazán van jelen a tv-s reklámkampányban, csak a szerepében, a filmen keresztül. Mint színésznő, nagyon hanyagolva van, és ez megint csak felvet kérdéseket. Furcsa.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése