2017. május 14., vasárnap

Várjuk a csodát! Part four


Ismét eltelt egy hét, tehát mi mással jönnék, mint a heti Wonder Woman hírekkel. Ez azt jelenti, hogy immáron a negyedik #wonderwednesday-en vagyunk túl, szóval már csak három hét van hátra a premierig. Egyvalamiben biztosak lehetünk ezzel az "ünnepnappal" kapcsolatban: ha videóanyag jön ki, akkor ott gondok vannak. Ebből is látszik, hogy a múlthét egy szerencsés véletlen volt. Viszont nem csak szerdánk van, és nem meglepő módon leginkább azon túl szokott zajlani az élet.


Nem volt rossz a ww-nap! Tényleg?

Ha szerda, akkor ez egyet jelent az esti Twitter böngészéssel. Furcsa módon úgy éreztem, mintha a megszokott mindennapok szerves részévé vált volna, hogy ilyenkor nem lehet elterelni a figyelmem semmivel, és csak nézem a monitort kiguvadt szemekkel. Meg kell jegyezni, most egészen későn jöttek az első friss infók. Természetesen a jeles nap szervezését illetően egy dolog mindig állandó, az pedig a nyereményjáték.

Ezúttal a figurák szerelmeseinek kedveztek egy WW, valamint egy Doctor Poison bábúval. Ugyan ez utóbbi talán nem sokak számára lesz körülrajongott ajándéktárgy, de az biztos, hogy a mini Wonder Woman-t bárki szívesen látná a szekrényén. Ezen felül a Fandango újabb 5 szerencsés nyertest szeretne elvinni a film premierjére, de a Warner angol telephelye is meghirdette a saját öt versenyzős játékát. A Fandango-s játék és a figurákért folytatott eszeveszett retweetelés szabályai viszont mit sem változtak az eddigiekhez képest. Tehát felénk továbbra is esélytelen a dolog.


Ezen túlmenőleg csak egy újdonság volt, az pedig a hivatalos filmzene számainak címlistája, valamint az album megjelenésének időpontja. A számok címe alapján rögtön jöttek a "tudósok", akik "megfejtették" a film nyitját. Elemezgetni elnevezések alapján...az tudomány. De sokkal nagyobb baki volt azok részéről, akik felháborodtak azon, hogy leleplezték Árész jelenlétét a filmben. Nem mintha nem tudtuk volna, sőt, aki utána nézett, az valószínűleg tudja, elméletileg ki fogja majd játszani. Minden második blog és pletykaoldal erről szólt annak idején. Az meg, hogy mi fog történni Steve Trevor-ral, nem fogja egy zeneszám le-spoilerezni. Azt a dátum már megtette helyette, és a tény, hogy a férfi halandó ember (csak remélni tudom a film végén való halálát).

Újdonságok... régi problémák
Hétfőn kikerült a film végső előzetese az MTV Movie and TV Awards kapcsán. Ugyan én a múlthéten még azt hittem, hogy egy új filmrészlettel leszünk gazdagabbak (ilyenre is volt már példa az átadó története során), de tévedtem. Egészen sok új jelenettel operál az ízelítő, bár a végére inkább a megjelent Tv spotok legjobb jelenetei villantak fel. 


Ezt és a szerdát követően igazán csak csütörtöktől kezdtek el csurranni-cseppenni az információk. Kaptunk híreszteléseket a Steve Trevor és Diana hercegnő által összeszedett csapatuk tagjairól, valamint egy vadonatúj posztert is. Ez utóbbin csak egy problémát látok, azt a bizonyos férfi főszereplőt. Eddig sem volt rajta a borítókon, akkor most miért kellett? Szerintem nélküle sokkal jobban festene a végeredmény. Szeretem és ölelem őt, de erről a képről nagyon kilóg.

A protein cirkusz ugyan kezd lecsendesedni, de nincs hét rossz hírek nélkül. Ugyanis kijöttek az első becslések a premier hétvége bevételeit illetően. Ki sem jött a film, de már tudják, hogy körülbelül 65 millió dollár lesz a bevétel, ami nagyon kevés, és inkább bukás. Ha nem szuperhős film lenne, akkor ez a kutyát nem érdekelné. De mivel DC és mellette női főszereplős hős mozi, ezért előre elkönyvelték számára a buktát. Nem mondanám, hogy ez túl jót tenne a mozijegyek eladásában, hiszen az embereknek az az érzete támadhat, hogy a film valószínűleg rossz és ezért mondanak rá ilyen keveset, holott akkor még a sajtóvetítés sem történt meg, csupán a végső trailer jött ki. Meg egyébként is, ez már volt terítéken pár hónappal ezelőtt, bár akkor még magasabb volt a minimum, amit el fog érni. 


Ha pedig szóba jött a sajtóvetítés, akkor jelenleg egyértelműen pozitívak a visszajelzések. EZAZ, IGEN!!! Viszont annyira nem szabad beleélni magunkat az ilyesmibe, hiszen a kritikákat illető tilalom csak május 30-31-én (itthoni idő szerint) lesz feloldva. Tehát addig várhatunk, hogy valójában mit jelet számukra a "jó" kifejezés. Mert mondhatták ezt azért, nehogy töröljék a posztjukat, esetleg ne hívják meg őket a következő Warneres sajtóvetítésre. Jogosan merült fel ezzel kapcsolatban az aggodalom, mennyire lehet hiteles az ilyenkor tett kijelentés. Majd meglátjuk azt a moziban.


https://www.youtube.com/watch?v=VSB4wGIdDwo

 Ui.: Néhány új képpel is gazdagodtunk. Majdnem megfeledkeztem a NASCAR versenyautóról, amiről két héttel ezelőtt említést tettem. A Wonder Woman témában kidekorált nozgó alkalmatosságból ugyanis a verseny során nem túl sok maradt. Szerencsére a pilótának, Danica Patrick-nak nem esett komoly baja, de elkezdett terjedni a pletyka, hogy ez rossz ómen a filmre nézve. Van egy ennél sokkal kellemesebb hír, ami az NFL játékosok anyáknapi köszöntője volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése