2017. január 31., kedd

Blogszületésnap - Egy éves lett!

Egy éves lett az oldal! 


El se hiszem, hogy már egy teljes év eltelt a kezdet óta. Jó, könyvekről és filmekről már előtte is írtam véleményeket a molyon és a snitten, de azért egy blog sokkal szélesebb olvasókört tud megcélozni. 
Meg kell valljam, nem egyszer gondolkodtam el az oldal megszüntetésén. Nem érzetem úgy, hogy bárkit is érdekelne, milyen hülyeségeket írok össze vissza. Most sem érzem, viszont a folytatás mellett döntöttem. 

Az elindulás óta volt némi változtatás. Első alkalommal csak könyvekről és filmekről szerettem volna írni. Terveim szerint a nyomtatott szövegről való értekezéseim többségben lettek volna, ám az idő és a kedv sem így hozta. Ezután nyáron kerültek a képbe a különböző book tagek, majd megkért barátnőm, hogy novelláját itt osszam meg mindenkivel. Végül én is úgy döntöttem, a sajátommal is teszek egy próbát. Elgondolásom szerint továbbra is menni fog majd a Moziban jártam! rovat valamint szeretném állandósítani a Trailer kibeszélőt is, hiszen az évben lesz majd miről teóriákat gyártani. 

Szóval terv van, csak továbbra is az idővel vagyok elcsúszva. Meg nem is igazán tudom, mire lenne igény. Ebben nagyon jól jönne egy kis segítség. 

Minden esetre ma még elméletileg három poszttal jövök ezen felül. Mia Sheridan Stinger című kötetével, Gena Showalter-től az Éjsötét szenvedéllyel, valamint egy extrával, de ez már nem csak tőlem függ.

3 megjegyzés: